Learnio ju ndihmon të bëheni financiarisht të pavarur.

Përse të zgjedh Learnio?

Learnio ofron teknologjinë dixhitale më të fundit për mësimin online dhe mentorimin personal duke garantuar suksesin e studentëve tanë si freelancer.

Mëso

Mëso duke u praktikuar me projekte praktike dhe reale që të përgatisin për tregun e sotëm të punës.

Fito

Puno me klientë nga e gjithë bota sipas kushteve të tua dhe nga rehatia e shtëpisë tënde. 

Bashkohu

Regjistrohu me një kosto të përballueshme dhe fillo të ndjekësh trajnimet tona të kuruara sipas standarteve ndërkombëtare me mentorë Shqiptarë dhe të huaj.

Certifikimet

Certifikimet tona janë krijuar si pasojë e kërkesës në rritje për këto profesione dhe si të tilla kanë dhe shkallën e diplomimit 3 herë më të lartë se mesatarja e industrisë së edukimit online. Leksione të kuruara në detaje dhe të udhëhequra nga mentorë freelancer ndërkombëtarë.

Graphic Design

Graphic Design është një nga aftësitë më të kërkuara në tregun e punës freelance. Bizneset online po shtohen çdo ditë e më tepër dhe bashkë me to dhe nevoja për Graphic Designers.

Digital Marketing

E ardhmja e marketingut po shkon drejt Digital Marketing. Gjithnjë e më tepër markat po i drejtohen formës dixhitale të të berit marketing për të arritur rezultatet e dëshiruara.

Web Development

A jeni duke pritur me padurim të mësoni se si të krijoni faqe interneti? Ne do t'ju udhëzojmë përgjatë gjithë procesit: nga mënyra se si të shkruani rreshtin tuaj të parë të kodit e deri sa të krijoni faqe në internet për klientët sipas standarteve të industrisë.

Si mund t’jua ndryshojë
jetën freelancing?

Të jesh një freelancer i suksesshëm është një kombinim i njohurive teknike, atyre praktike dhe motivimit të brendshëm. Na lejoni tjua tregojmë si.

Ju prezantojmë me Iris Duli, një vajzë nga Shqipëria e cila nëpërmjet punës online si digital marketing freelancer fitoi pavarësi financiare në moshë shumë të re. Njësoj si Iris, shumë të rinj anë e mbanë botës po përqafojnë realitetin e ri të punës së pavarur online. Një studim nga Upwork tregon se 59 milionë Amerikanë punuan si freelancera në 12 muajt e fundit. E thënë ndryshe më shumë se një e treta e gjithë forcës punëtore në Amerikë ka kontribuar në ekonominë e vendit me plot 1.3 trillion dollarë vetëm duke punuar Freelance.

Cfarë thonë studentët e Diplomuar

Njihu me studentët tanë. Dëgjo eksperiencën e tyre me Learnio dhe frymëzohu nga historia e tyre e transformimit.

Elisona Markaj

Digital Marketing Freelancer

Enxhi Aliaj

Graphic Design Freelancer

Esmeralda Perseku

Web Development Freelancer

Partnerët

Partnerët tanë

Partnerët

Gjithmonë në Rritje

16

Shtete

16,000+

Të Diplomuar

9.1/10

Vlerësimi nga studentët

$ 3M+

Fitimet nga studentët

3X

Normë më e lartë diplomimi

375k+

Komuniteti ynë në Rrjetet Sociale

Mëso me ne tani!

Fillo udhëtimin drejt karrierës që gjithmonë ke ëndërruar.

Scroll to Top