Apliko Tani!

Grupi i parë i trajnimit fillon më:

Mëso të jesh i pavarur financiarisht!!

Apliko
Tani!

for 4 months! That’s less than €100 a month

(*only for the first 5 students. HURRY UP!)

Fito duke punuar online!

Ne investojmë në eksperiencën e të mesuarit online pasi duam që ju të arrini pavarësinë financiare përmes nesh.

Jemi të dedikuar ndaj suksesit tuaj

Mentorët tanë do punojnë përkrah jush derisa ju të arrini të fitoni dhe jo vetëm të mesoni.

Aftësitë dixhitale më të kërkuara

Trajnimet tona janë të përditësuara vazhdimisht me njohuritë dhe programet më të reja të fushës, kështu ju do jeni gjithmonë në të njëjtin hap me informacionet më të fundit.

We accept both

Debit dhe Credit Cards

(*If you want to pay in cash in our Tirana office, please contact us on Whatsapp at +355672052966 )

Ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm dhe dikush nga stafi ynë do t'ju kontaktojë së shpejti.

for 4 months! That’s less than €100 a month

(*only for the first 5 students. HURRY UP!)

Fito duke punuar online!

Ne investojmë në eksperiencën e të mesuarit online pasi duam që ju të arrini pavarësinë financiare përmes nesh.

Jemi të dedikuar ndaj suksesit tuaj

Mentorët tanë do punojnë përkrah jush derisa ju të arrini të fitoni dhe jo vetëm të mesoni.

Aftësitë dixhitale më të kërkuara

Trajnimet tona janë të përditësuara vazhdimisht me njohuritë dhe programet më të reja të fushës, kështu ju do jeni gjithmonë në të njëjtin hap me informacionet më të fundit.

We accept both

Debit dhe Credit Cards

(*If you want to pay in cash in our Tirana office, please contact us on Whatsapp at +355672052966 )

Ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm dhe dikush nga stafi ynë do t'ju kontaktojë së shpejti.

Scroll to Top