Learnio synon t'ju bëjë
financiarisht të pavarur duke ju ofruar trajnime për aftësitë dixhitale më të kërkuara.

Gjithmonë në Rritje

16

Shtete

16k+

Të Diplomuar

3M+

Fitimet nga studentët

3X

Normë më e lartë diplomimi

375k+

Komuniteti ynë në Rrjetet Sociale

9.1/10

Vlerësimi nga Studentët

Partnerët tanë

Partnerët tanë

Historia jonë

Learnio u themelua në 2014 nga sipërmarrës vizionarë Danezë. Projektet e para u krijuan për të trajnuar studentët mbi aftësitë dixhitale fizikisht në klasa. Fillimi i CoVid në 2020 ndryshoi plotësisht mënyrën se si ne punojmë dhe mësojmë. Ne u fokusuam në gjetjen e një zgjidhjeje për përmirësimin e mësimit online dhe ndërtimin e një platforme mësimdhënie e cila do rriste normat e diplomimit mbi 15% të mesatares së industrisë.

Learnio tashmë ka ndërtuar një metodologji mësimore që i mban studentët ambiciozë, kuriozë dhe të motivuar për të mesuar dhe fituar. Programet tona tashmë kombinojnë aftësitë dixhitale me Freelancing dhe projektet tona më të fundit në Benin dhe Shqipëri kanë normë diplomimi mbi 50%. Qëllimi ynë i rradhës është të konvertojmë të paktën 50% të studentëve të diplomuar në freelancera me të ardhura konstante. Pse nuk na bashkohesh dhe ti?

Ekipi ynë

Stafi ynë reflekton vlerat e Learnio në cdo veprim që ndërmerr duke krijuar kështu nje ambient motivues dhe stimulues për cdo pjestar, student apo punonjës.

Ne i ndihmojmë studentët të ndërtojnë karrierën e tyre në botën dixhitale.

Po kërkoni një trajnim online live nga mentorë me eksperiencë?
Dëshiron të behesh i pavarur financiarisht duke mësuar aftësitë dixhitale më të kërkuara të momentit?

E ardhmja e të mësuarit për Punën Online

Scroll to Top